Over Bonnes Makelaardij & Taxaties

Annemarie Bonnes (1964) is haar loopbaan in het bedrijfsleven begonnen in het bankwezen op het hoofdkantoor van de CVB-Bank te Utrecht, als Treasury-medewerkster. Zij heeft daar de nodige bancaire opleidingen, trainingen en cursussen gevolgd. De afdeling Treasury had de taak de liquiditeitspositie van de bank te beheren en bemiddelde en adviseerde in waardepapieren op de Amsterdamse Effectenbeurs, in opdracht van, particuliere beleggers.

In 1993 besloot Annemarie Bonnes “de daad” bij “de wens” te voegen om makelaar en taxateur in onroerende goederen te worden. Zij volgde hiervoor een voltijdse studie in Utrecht en voltooide deze, binnen korte tijd, met goed gevolg.

Vervolgens werd Annemarie Bonnes in de gelegenheid gesteld de opgedane theoretische kennis, bij Walraven Van Oest in Zeist, in de praktijk te brengen. Zij heeft hier 6 jaar ervaring, in zowel de binnen- als buitendienst, opgedaan.

Sinds februari 2001 heeft Annemarie Bonnes haar eigen kantoor gevestigd als zelfstandig geregistreerd makelaar en taxateur in onroerende goederen in Amersfoort onder de naam:

“Bonnes Makelaardij & Taxaties”.